Pravno obvestiloZaščita pravic:

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu http://www.1st.si. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last podjetja 1ST, Mladen Jović s.p (v nadaljevanju 1ST) pod blagovno znamko 1ST in je informativne narave.Omejena odgovornost:

1ST ne odgovarja za uporabo spletnih strani http://www.1st.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. 1ST se bo trudil za pravilnost informacij. 1ST lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.Omejena pravica uporabe vsebin:

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu http://www.1st.si za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.Varovanje podatkov:

1ST bo z vsemi podatki zbranimi na straneh http://www.1st.si razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo. 1ST izjavlja, da varuje zasebnost vsakega obiskovalca spletnega mesta. Brez privolitve obiskovalcev ne bomo razkrili nobenih osebnih podatkov, razen v primerih, ki jih določa zakon za potrebe nacionalne varnosti, obrambe, javne varnosti, ipd.

Za morebitne spore iz naslova uporabe spletne strani se uporabi slovenska zakonodaja. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodišče v Ljubljani. Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.


Nazaj

Prepričaj se! Avtomobilsko zavarovanje ni bilo še nikoli tako ugodno, prepričajte se sami brezplačno in enostavno!