Mnenja naših strank


Spodaj so prikazana že vpisana mnenja naših obstoječih klientov. Objavili smo pohvale kakor tudi kritike. Edini pogoj za objavo mnenja je, da mora biti napisano s strani naših klientov, anonimna mnenja so pri pregledu izbrisana, saj smatramo, da nas ne more oceniti nekdo, ki naše storitve še ni preizkusil.

Zahvaljujemo se vsem našim klientom, kateri so že napisali svoje iskreno mnenje.
tetetetetetad ada dad ada da da tetetetetetad ada dad ada da da dad
testt, Trzin

Se maksimalno potrudi, da najde optimalno rešitev za želje stranke glede potreb in cene, ki sem jo bila pripravljena plačati. Izredno zadovoljna s sodelovanjem! Hvala Mladen, lp Danijela
Danijela, Novo mesto

Ne predstavljam si, kako bi lahko boljše izgledale zavarovalne storitve kot jih ponujajo pri 1st.si. Profesionalen odnos, pristop, ažurnost in najcenejše storitve - najboljša možna kombinacija.
Aleš Lazar, Ljubljana

Kapo dol. Daleč najboljše zavarovalniške storitve. Zelo zadovoljen :-)
Mario Brumen, Zagorje ob Savi

1st - najprej poskrbimo za vas ..... V PRAVEM POMENU STAVKA,za razliko od vse ostale navlake daleč na okoli. Ko mi je bilo najtežje, so oni bili tisti kateri so mi vedno stali ob strani! Ko je bilo treba skleniti najboljše in poceni zavarovanje, so oni tisti kateri so bili 1 na tabeli. Potem pa daleč, daleč nikjer nobenega potem pa vsi ostali. Mladen in ekipa hvala za vse storjeno do sedaj. They know only one way, custumer is King and theye treat custumers like royalities! L. p. Edin J.
Edin Jakupović, Jesenice

Prvič sem urejal avtomobilsko zavarovanje preko podjetja 1st. Po poslanem povpraševanju sem prejel najbolj ugodno ponudbo od vseh, zavarovanje je bilo urejeno v poslovalnici, hitro in brez problema. Cena pa je bila na koncu še nižja kot v ponudbi:) Lahko samo priporočam. LP, Iztok
Iztok Škrbec, Trbovlje

Ponovno pohvale 1st teamu za urejeno zavarovanje, kot vedno so tudi tokrat ponudili najugodnejšo ponudbo. Priporočam!
Nejc Obid, Nova Gorica

vedno sem zadovoljen kako se potrudijo za čim cenejše zavarovanje in ostale storitve hitro, ugodno in kvalitetno
Peter Hrovat, Ljubljana

Mladen iz podjetja 1st mi je bil v veliko pomoc pri zavarovanju avta in tudi pri urejanju odskodnine po prometni nesreci. Predvsem sem hvalezna, da je na voljo vedno, ko potrebujem nasvet ali konkretno resitev kaksnega problema. To, da ne rabim sama iskati najugodejsih variant pri zavarovalnicah in bankah, mi prihrani veliko casa in energije, zato se bom se naprej v taksnih situacijah najprej obrnila na 1st!
Neli Hevir Kene, Ljubljana

Zadovoljen z storitvijo, ugodno in hitro.
Ales Pogacar, Ljubljana

Zavarovanje avta je sedaj preprosto, ugodno in hitro. Priporočam.
Jure Trupej, Ljubljana

Vse pohvale, Mladen mi je uredil zares ugodno zavarovanje avtomobila. Sev še vidimo.
Sebastjan Bravič, Ljubljana

Zelo sem zadovoljna z svetovanjem g. Mladena. Optimalno in ugodno smo uredili zavarovanje avtomobila. Z zadovoljstvom ga bom priporočila prijateljem in zagotovo bomo še sodelovali.
Breda Kocjančič, Ljubljana

Kot vsako leto še do sedaj sem avto zavaroval pri g. Mladenu. Vse pohvale za korektnost in prijaznost. LP
Igor Majer, Trzin

Izjemno strokovni,hitri in ugodni.....priporočam vsem,ne bo vam žal.
Nejc, Ljubljana

Vse pohvale za hitro odzivnost, profesionalen pristop in strokovnost. Zelo sem zadovoljna z vasim odnosom do strank. Na vsako vprasanje dobim hiter odgovor, vedno ste pripravljeni pomagati.
Jasmina, Postojna

Po začetnih težavah nam je le uspelo skleniti zelo ugodno zavarovanje. Priporočam!
Nejc , Ljubljana

Razočaran. Dvakrat sem že izpolnil informativno povpraševanje in vmes se poklical svetovalca, pa po dveh tednih še nisem prejel ponudbe...

Odgovor: Pozdravljeni, pred cca mesecem dni, smo imeli malo tehničnih težav, zato so zaradi nadgradnje strežnika, nekateri maili bili izgubljeni, zato se vam opravičujemo za nevšečnosti in čakanje. 1ST Team
Nejc, Ljubljana

Profesionalni odnos, vse poteka hitro in brez zapletov. Vse smo se dogovorili na daljavo, na podjetje sem šel zgolj dvignit in podpisat polico. Vsekakor priporočam, cene so več kot ugodne!
Boris, Zreče

Ugodno, brez zapletov in hitro urejeno zavarovanje.
Simon, Komenda

Svetovalec podjetja "1st" me je opomnil, kdaj mi poteče registracija avtomobila in hitro naredil informativni izračun, ki je bil najcenejši, v primerjavi z drugimi zavarovalnicami! Bravo!
Damir L., Trzin

hitro, enostavno, poceni... priporočam
Matej Podbevšek, Portorož

Hitro, preprosto in najugodneje. To je 1st team. Zagotovo ne boste nikjer drugje dobili boljše ponudbe kot tu. Od sedaj zavarujem le še pri vas.
Matej G., Ivančna Gorica

1st je zelo ugodna in enostavna poslovalnica. Vse vrste zavarovanj urediš na enem mestu. Zaposlene osebe so zelo prijazne in za vsako vrsto zavarovanja najdejo najboljšo in najcenejšo rešitev. Lp
Savić Sinisa, Ljubljana

Zavarovanje ste uredili hitro in po zelo ugodni ceni. Hvala.
Tomaž S., Koper

Pozdravljeni, Z vašimi uslugami sem zelo zadovoljen. Kar tako naprej!
Peter N., Grosuplje

Že drugi avto v dveh tednih zavaroval pri Vas! Brez pripomb, cela storitev na najvišjem nivoju! Samo tako naprej 1st, vas bom priporočal prijateljem! LP Dalibor
Dalibor Rižnar, Podgorci

No tako, pa sem tudi jaz zavarovala avto pri 1st-u :) Moram priznat, da sem več kakor zadovoljna tako s korektnim odnosom kakor z bistveno nižjo ceno napram lani. Hvala Vam, ter Vas priporočam :) LP
Tina Guzič, Koper

Zelo zadovoljen s storitvijo. Ugodno in hitro. Tudi na daljavo.
Sebastijan Hrašovec, Maribor

Zaradi sprememb in novosti so pogajanja za sklenitev prvega zavarovanja potekala s kančkom nezaupanja. Zdaj 100% zaupam vsem zaposlenim v podjetju.
Anja, Ljubljana

Z ekipo 1st Team so sprehodi od zavarovalnive do zavarovalnice preteklost, saj oni poskrbijo da med množico ponudb za nas izberejo najboljšo in najugodnejšo, zato se k njim vračamo vsako leto.
Družina Radić, Ljubljana

Zelo zadovoljna s sodelovanjem! Zelo ugodno, fantje so izjemno prijazni ter vedno pripravljeni odgovoriti na vsa vprasanja. Vredni zaupanja!
Dragana, Ljubljana

Že drugič zavaroval avto. Sem zadovoljen, saj za enako polico plačujem 177 € manj, kot prej. Hvala Mladenu J in Damjanu Z. Priporočam.
Robi Teršek, Radeče

Rad bi pohvalil vaso ekipo za veliko resnost pri delu, prijaznost zaposlenih kot tudi samo organizacijo podjetja, ki je odlicno. Za stranko vedno odlicno poskrbite. Ste zaupanja vredni !! Lp
Enes R, Ljubljana

1st se izjemno hitro in strokovno odziva na vprašanja. Komunikacija je gladka in brez zapletov. Mislim da bom naslednji avto tudi zavaroval preko 1st. Ocenim lahko samo z eno oceno: odlična storitev!
Dalibor Rižnar, Podgorci

Ravno danes opravil zavarovanje dveh avtomobilov, in lahko povem da so bila pričakovanja še presežena. Kar tako naprej fantje.
Dejan Pavlovic, Ljubljana

Izkušena ekipa prijaznih svetovalcev ponuja vse kar se tiče finančnih storitev ZELO UGODNO in PROFESIONALNO NAREJENO!!! Vse pohvale
Svetlana, Ljubljana

Celotni tim zelo prijazen, kulturen in profesionalen. Svoje delo opravljajo hitro in predvsem pa odgovorno. Vse pohvale le tako naprej. Lp, Pamela S.
Pamela Simaković, Domžale

Zahvaljujem se za izredno odzivnost in profesionalen odnos, ob prvem sklenjenem avtomobilskem zavarovanju in ki je bil glede na ostale ponudnike tudi bolj ugoden.
Drago Vrakelja, Ljubljana

Na kratko povedano, fantje so najboljši in najugodnejši! Dobil sem ponudbe z večih strani, ampak nihče ni prišel 1st Team-u niti blizu. Iskreno priporočam in 1st Team-u želim še veliko uspehov!
Rok, Ljubljana

Ekipa podjetja 1st so vedno ažurni, natančni, profesionalni in kar je v teh časih pomembno so zelo ugodni, zaradi česar so si pridobili moje in moževo zaupanje. Le tako naprej!
Daliborka Vuleta Kovač, Kisovec

Zaradi vaših svetovalcev lažje sprejemam nekatere odločitve. Hvala vam odlični ste
Rajko Radovanović, Ljubljana

Zelo prijazno osebje, profesionalen odnos do strank, vsa možna zavarovanja na enem mestu, HITRI so in ZELO UGODNI. Fantje super ste!!
Vesna Mandelj, Ljubljana

Strokovnjaki iz podjetja 1st so vedno profesionalni in zelo ugodni, zaradi česar so si pridobili moje zaupanje, ki se kaže v večletnem zadovoljstvu z njihovimi storitvami.
Darko Sirar, Ljubljana

Zaenkrat najcenejse zavarovanje v ljubljani in sirse!!!!
Saša, Ljubljana

Zelo zadovoljen! Samo tako naprej!
Mišel Tasunović, Ljubljana

Pozdravljeni jaz moram pohvaliti tim koji dela so profesionalni in vse razložijo res najjj so pohvale in tko še naprej...
Siniša Radić, Ljubljana

Fantje so prijazni,ažurni,ustrežljivi in sprejemljivi za vse mogoče varijante in kombinacije. Z ženo sva oba zelo zadovoljna in ne misliva menjat,ker so števika 1 v poslu ! ! ! Pero
Petar Kovač, Ljubljana

Pri vas sem zavaroval avto in moram pohvalit ekipo ki mi je vse lepo razlozila in mi naredila najboljse in najcenejse zavarovanje.hvala in od sedaj sem vasa stranka za zmeraj Dejan
Dejan, Ljubljana

Odličen Team, Odlične Ponudbe, drugo leto se zopet vidimo
Dare, Ljubljana

Super zavarovanje zelo ugodno! Z mozem sva redne stranke :-)
Klara Brajkovič, Ljubljana

Fantje imajo spoštljiv odnos do strank, zelo sem zadovoljen z njihovim delom.
Davor, Ljubljana

Zelo prijazno osebje in najcenejsi ,priporocam vsem iz lastnih iskusnj.
Ilija Preradovic, Nova Gorica

Profesionalna pomoč z strani svetovalcev na vseh podrocjih financ. Najcejnejsa zavarovanja vseh motornih vozil in zivljenskih zavarovanj. Fantje res vedo kako se stvari streze.
Aleksandar Pejasinović, Ljubljana

Zelo zanesljivi in prijazni svetovalci, so poskrbeli da sem imel zavarovanje urejeno v enem dnevu, prav tako bistveno ceneje kot drugje! garantirano ostajam vasa stranka! Hvala
Jan Železnikar, Ljubljana

Profesionalnost, odgovornost, natancnost, pred vsem iskrenost in realnost...vse na enem mestu...vse vrste zavarovanj in nasvetov...kar je pa najpomembneje v danasnjih casih... NAJCENEJSE V SLOVENIJI!
Radovan Radovanović, Ljubljana

Lani smo poskusno zavarovali avto. S storitvijo smo bili tako zadovoljni, da letos sploh nismo razmišljali o drugi opciji. Vrhunska storitev za ugodno ceno.
Martina Mrkšić, Ljubljana

Zaposleni so hitro odzivni in naredijo vse za zadovoljstvo svojih strank. Na njih se obračam že 3. leto in jim zaupam.
Urška Berlič, Trzin

Res najcenejše avtomobilsko zavarovanje. Hvala fantje.
Ana, Mengeš

Rada bi se se zahvalila za vso pomoč, svetovanje in res profesionalen odnos do strank. Le tako naprej...priporocam 1st vseem!
Sandra Virjanović, Ljubljana

Zavarovarujem pri vas 3. leto vse. Najboljši ste!
Igor Majer, Trzin

Vse vrste zavarovanj na enem mestu, najpomembnejše pa je, da ste vedno dosegljivi za stranke !!!
Anita Kačič, Novo mesto

Super ste
Sabit Osmančević, Ljubljana

Odlično svetovanje, zadovoljna stranka.
Iztok Breznik, Trzin

V podjetju 1st zaposleni vedno naredijo vse za maksimalno zadovoljstvo svojih strank, zato se z veseljem vračam k njim.
Jure Trupej, Ljubljana

Ste zelo profesionalni. Vedno predstavite vse novosti! Z vami smo zelo zadovoljni.
Goran Pejić, Ljubljana


66Nazaj

Prepričaj se! Avtomobilsko zavarovanje ni bilo še nikoli tako ugodno, prepričajte se sami brezplačno in enostavno!