Izračun informativne ponudbe za vaše vozilo


Zavarovalno kritje:


Zavarovanje krije škodo, ki nastane zaradi uničenja ali poškodovanja stvari (drugega vozila, objektov, osebnih stvari drugih udeležencev,..)
Zavarovanje krije škodo, ki jo zaradi telesnih poškodb v prometni nesreči motornega vozila utrpi voznik, kot povzročitelj.
Zavarovanje pravne zaščite v zvezi z uporabo motornega vozila zavarovancu nudi strokovno pravno pomoč v primeru, ko se zavarovanec zaradi uporabe svojega motornega vozila znajde v različnih pravnih postopkih.
Pri zavarovanju vozil je zelo pomembno in priporočljivo, da v zavarovalno kritje vključite ustrezno asistenco, saj s tem poskrbite, da je vsakodnevna vožnja ali daljše potovanje doma in v tujini varnejše, predvsem pa, da morebitne probleme rešite lažje, hitreje in ugodneje.
Z nezgodnim zavarovanjem se zavarujejo vozniki, potniki in spremljevalci pred nezgodami, ki nastanejo pri vožnji, upravljanju in manipulaciji z motornimi in drugimi vozili.
Splošni kasko krije škodo zaradi uničenja ali poškodovanja zavarovanih stvari, ki je posledica presenetljivih in od voznikove volje neodvisnih dogodkov, ki nastanejo v prometni nesreči oz. mirovanju, zaradi dejanj tretjih oseb, posebnih dogodkov, naravnih nesreč, ipd. Splošni kasko je prav tako osnova za rizike kot so toča, vandalizem in kraja.
Krije razbitje ali poškodovanje standardno vgrajenih stekel (razen svetlobnih teles in ogledal) na vozilu.
Krije razbitje ali poškodovanje standardno vgrajenih ogledal na vozilu.
Krije neposredni dotik divjadi ali domačih živali z zavarovanim vozilom.
Krije poškodovanje ali uničenje parkiranega ali ustavljenega osebnega vozila zaradi neposrednega dotika neznanega vozila ter strešnih snežnih plazov, ledenih sveč ali ledenih tvorb, ki padejo s stavb.
Krije razbitje ali poškodovanje standardno vgrajenih zunanjih svetlobnih teles.
Kriti so stroški najema nadomestnega osebnega avtomobila, če je bilo zavarovančevo vozilo poškodovano, uničeno ali ukradeno.
Zelena karta je dokument, s katerim se udeleženci prometnih nesreč v tujini identificirajo, ker so na njej navedeni vsi podatki, ki jih udeleženec nesreče potrebuje za uveljavljanje odškodninskega zahtevka na pristojni zavarovalnici.


Primer: 2005
Primer: 2005
Primer: 2005
Primer: 2005
Primer: 2005Dodatna vprašanja:

Primer: 2005
Primer: 2005
Primer: 2005
Dodatni popust na premijo, kadar je premija plačana v enkratnem znesku z gotovino.
Do 90% popusta za vozila katera imajo certifikat starodobnika.
Če je lastnik vozila pravna oseba je potrebno dodati ustrezno doplačilo.


Na podlagi podatkov, ki nam jih boste posredovali, bomo za vas pripravili informativno ponudbo za zavarovanje vašega vozila. O informativni ponudbi vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času. Pridržujemo si pravico do napak, zato informativna ponudba ni naša obveza, saj lahko pride tudi do napak pri vnosu. Za vas se bomo glede na podatke, ki nam jih boste posredovali, potrudili in vam ponudili najbolj optimalno in ugodno ponudbo. V spodnje okno morate obvezno vpisati vaš pravilen e-mail naslov, saj boste na ta isti e-mail naslov dobili informativno ponudbo.

Nazaj

Prepričaj se! Avtomobilsko zavarovanje ni bilo še nikoli tako ugodno, prepričajte se sami brezplačno in enostavno!